Femma i dagens Toughrace supersprint

Vilken comeback ändå! Dagens upplägg var precis som en skidsprint; prolog, kvartsfinal, semifinal och final. Det var cirka hundra herrar anmälda, 30 stycken gick vidare till kvartsfinal. Jag var sjukt osäker på min form. Tio stycken herrar var seedade och fick starta först, jag var en av dom, fick faktiskt starta först av alla. Klippte väl på det jag hade och lyckades bli trea i prologen. Hade då oturen att hamna i femte och sista kvartsfinalen, där trodde jag att jag skulle kunna jogga hem det, men jag fick lov att bita i bra nog för att ta hem det, några sekunder snabbare än min kvartsfinal faktiskt. 
I semifinalen så fick jag möta prologtvåan som försvann direkt, jag krigade mot två andra, efter en bra löpning mot slutet så var det inga problem att ta sig vidare till final, detta loppet gick snabbare än kvartsfinalen. När det sedan vankades final så var det full kubbning direkt och jag krigade om femteplatsen med Johan Eriksson, en bit fram till övriga. Johan fick dock ge sig och jag kom i mål som ganska ohotad femma. Sjukt nog gick detta loppet snabbast för mig. Som högst skrämde jag upp pulsen i 195 idag!
Jag kände mig helt slut redan efter prologen, men på något konstigt sätt så lyckades jag hitta nya krafter. Jag tappar jävligt mycket på hindren mot dom bästa. Men det är väl inte så konstigt, jag tränar ju aldrig sådant. Tycker det är en rolig tävlingsform och bra träning. Nu laddar vi om inför imorgon!
Stort tack till min hejarklack också!!
Resultat och så vidare finns

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe