Uppe i tid – vikthetsen – ska TRÄNA – Toughrace ikväll?

BloggerImage
God förmiddag. 
Tillbaka och uppe ur sängen i en okej tid igen, efter några dagar med senare uppstigning. Det är positivt! Men det slutar inte där. 
Nästkommande stycke borde jag ju egentligen inte skriva, inte något man bör uppmana andra med. Men jag har nu blivit lite besatt kring min vikt igen (brukar kunna bli det i perioder,) och nu när jag ändå varit förkyld så har jag försökt att äta så lite som möjligt, medan jag i andra stunder/perioder kan äta allt jag kommer över. Igår åt jag två ägg till ”frukost” klockan elva, därefter drack jag några deciliter av min häxbrygd på ingefära, citron och honung, klockan 18,30 så åt jag en liten portion med kycklingryta utan ris och jag avslutade gårdagens ätande med tre stycken ölkorvar klockan 20,30. Inte optimalt kanske. Men jag vill ju verkligen bli deffad, det är en stor önskan jag har. Vägde in på 71,1 kilo under eftermiddagen med kläder på. Kan man klara drömgränsen på sub 70 kilo snart månntro? 70 kilo är ju inte så mycket faktiskt, men när jag i det närmsta är dvärg med mina 178 centimeter så är det ju ingen flugviktare man är direkt. 
Och avslutningsvis kanske det allra bästa. Jag drar hemåt mot min ”original-grannkommun” nu, för att byta om till TRÄNINGSKLÄDER, ska testa att rulla en timme på rullskidorna. Dock så ska jag vara så äcklig att jag kommer använda benen. Men det är mest för att känna av och att få väcka kroppen. För jag tänker köra kvällens Toughrace, sprint till 90%! Därefter så är förhoppningen och planen att även köra morgondagens Toughrace på 8 kilometer och därifrån så får jag sedan börja planera träningen framöver igen. För vi har en del timmar att ta in och kilon att tappa! Dags att växla upp.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe