Vackert vid Vasaloppsstarten!

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
Var ute igår kväll och gick en sväng. Först och främst ville jag se hur det ser ut omkring Vasaloppsstarten när det är sommar och barmark. Visserligen har det ju nästintill varit barmark under vissa Vasalopp de senaste åren, dessutom så har jag ju varit här i samband med cykelvasan och jag har även sprungit strartsträckan på vasastafetten två gånger. Men under sådana tillfällen så är man mer instängd i sig själv och har inte riktigt tid till att kolla av omgivningarna. Det är nämligen riktigt fint här uppe. Jag gick ner emot (Väster)Dalälven och bort till starten, sedan gick jag över stora vägen och hemåt via en väg som vi brukar åka på Vasaloppsvägen. En fin promenad på typ tre kilometer. Passade ovkså på att ta några Pokémons, det gäller ju att vara effektiv och förena nytta med nöje. Vad som nu är vad?!
Idag ska vi fortsätta plocka ur huset. Slänga saker på tippen, plocka undan en del grejer till loppis och vissa saker ska nog någon ha kvar. Jag kommer vila från träning även idag, hoppas på att kunna ta mig hemåt civilisationen mot kvällningen igen. 
Vi hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe