Det blev en timme

BloggerImage
Jäklar i min låda, det är ju fint omkring Skräddarbacken. Mycket cykelbanor och faktiskt rätt så kuperat. Jag spenderade en timme där på förmiddagen, med mina Elpex-fyror, åkandes klassisk stil. Använde alltså benen idag. Dessutom med mina längre stakstavar (155 centimeter istället för 150). Fungerade bra. Jag var seg, stel och trött första halvan av passet. Men efter att ha fått diagonala ut uppför de fina backarna så tyckte jag att jag kände mig lite piggare sedan. 
Jag hann med att köra 14,7 kilometer, på den tiden så plockade jag 230 höjdmeter. Allt det med en snittpuls av 127. Bra och skönt återhämtningspass. Nu drar vi mot Älvdalen, via Falun och lunch där. 
BloggerImage
http://www.adamsteen.se/
Previous articleEn annorlunda dag
Next articleSeger i Mudlife OCR!

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe