Femma på Älven runt, trött och seg.

BloggerImage
Älven runt på 15,34 (enligt min klocka) och en femteplats, samma tid som i våras. Knepig känsla innan, trots att jag sovit bra i natt, sovit en timme i eftermiddag, ätit bra mellanmål. Trött, seg, halvt hungrig och halvt håll. Vetefan vad det är alltså. Sjukt alltså. Har ju inte varit knappt nåt sliten under sommaren som tidigare nämnt, nu känns det riktigt klappkasst. Ska det fortsätta kännas så här segt och omotiverande till att ens röra sig så kommer jag antingen säga upp mig från jobbet, eller lägga ner idrotten. 
Nu när jag ändå är igång så ska jag väl köra lite tröskelintervaller. 
Hörs imorgon!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

4 COMMENTS

  1. Lättare sagt än gjort det.. Jo, men då tränade jag inte så mycket, hade en plan med mindre träning, samt att man hade sommar och ljusa tider att se fram emot.

  2. Se det så här, du har jobb,flickvän och träningen. Vad är viktigast i livet? Det tar ett tag att hitta balansen mellan livet och träningen. Jobbar själv med detta, trots att jag bara är motionär. Va nöjd med den träning som blir av just nu, och framöver släpper det. Förstår din panik när säsongen börjar snart och ni går in i slutfasen på barmarksträningen! Kämpa på och var lycklig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe