Femma på Älven runt, trött och seg.

BloggerImage
Älven runt på 15,34 (enligt min klocka) och en femteplats, samma tid som i våras. Knepig känsla innan, trots att jag sovit bra i natt, sovit en timme i eftermiddag, ätit bra mellanmål. Trött, seg, halvt hungrig och halvt håll. Vetefan vad det är alltså. Sjukt alltså. Har ju inte varit knappt nåt sliten under sommaren som tidigare nämnt, nu känns det riktigt klappkasst. Ska det fortsätta kännas så här segt och omotiverande till att ens röra sig så kommer jag antingen säga upp mig från jobbet, eller lägga ner idrotten. 
Nu när jag ändå är igång så ska jag väl köra lite tröskelintervaller. 
Hörs imorgon!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

4 COMMENTS

  1. Lättare sagt än gjort det.. Jo, men då tränade jag inte så mycket, hade en plan med mindre träning, samt att man hade sommar och ljusa tider att se fram emot.

  2. Se det så här, du har jobb,flickvän och träningen. Vad är viktigast i livet? Det tar ett tag att hitta balansen mellan livet och träningen. Jobbar själv med detta, trots att jag bara är motionär. Va nöjd med den träning som blir av just nu, och framöver släpper det. Förstår din panik när säsongen börjar snart och ni går in i slutfasen på barmarksträningen! Kämpa på och var lycklig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe