Gårdagens misär och dagen

BloggerImage
BloggerImage

Ooh, det var mörker igår alltså. Jag vill lite för mycket, har svårt att hålla igen, speciellt när det funkat så bra. Blir lite lång tid mellan huvudmåltiderna och sedan stressen och pressen på mig själv om jag tränar tillräckligt och så vidare. 

Testade iaf lite variationer på trx-styrkan, där jag istället för fötter eller armar hade dessa på antingen ett ytterligare trx-band, eller på en pilatesboll. Det funkade väl skapligt på vissa ändå faktiskt. Så kanske kör det någon mer gång. Var mest intresserad av hur det skulle funka. 

Fick grymt bra stöd av Amanda igår, som till och med följde mig med cykel ett tag på rullskidspasset. Det ska sägas att jag kände mig skapligt pigg till en början. Men sen kände jag hur energin och pulsen sjönk som en sten. Tvingade mig ändå runt lite längre, tills det var ohållbart. Kom 43 kilometer på typ 2,30

Helt förstörd när jag kom tillbaka. Men Amanda fixade och värmde maten för mig, jag fick sitt/ligga och äta. Duschade därefter, la mig i soffan en stund innan det klockan 21 blev sängen. Somnade ganska omgående och vaknade klockan 06,15

Trött nu, men mest sovtrött faktiskt. Strax dags för en ny skoldag. Därefter tänkte jag springa älven runt här i Borlänge. Jag fortsätter kriga på. Vet hur formen kan svänga, men jag ska försöka vara noga med att äta bra och ge det lite tid att komma in i jobb och träningen bra. 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe