Sommarfoton på canvas

I år har jag lyckats ta några fina bilder, speciellt i ”träningsmode” så jag tycker det börjar bli hög tid att göra något vettigt med minst ett av motiven. Vanlig förstoring känns inte aktuellt då jag gjort det tidigare, däremot är jag inne på att göra något mer personligare och unikt. Hos canvas online hittade jag en bra inspirationskälla, det är en bra servicetjänst på nätet där jag hittade mycket grymma varianter att göra av bilderna, även smarta tips och vad man ska tänka på. Det finns ett stort utbud och bra med valmöjligheter på nätet hos svenska tryckerier för framkallning av sitt eget foto canvas. Något jag har förstått är att antalet bildpixlar är viktigt, ju fler desto bättre blir kvalitén och för det finns även ett verktyg som kan ge rekommendationer. Bästa är nog att jag kan jämföra sortiment samt pris hos alla leverantörer samtidigt, bra strategi för att spara tid, och även pengar så klart.  

Du känner säkert till vad canvas är, om inte så är det ett tyg som är finbearbetat enbart för tryck. Jag har faktiskt en sådan tavla med ett motiv från det Kinesiska Vasaloppet jag åkte och blev tvåa i 2014. Förr i tiden målade kända konstnärer på canvasduk men idag går det att få hyfsade snygga print för en resonlig kostnad. Har du något bättre förslag så får du gärna berätta för mig. Vad du gör med dina sommarminnen? 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe