Vacklande inställning och bristande tid

BloggerImage

Fick brev härom veckan. Det är nog ingen fara, jag ska lämna ett utdrag från polisregistret till rektorn. Man måste göra det en gång per år för att få jobba i skola

Godmorgon. 

En dag tog det ungefär, innan min harmoni kring sommarens träning byttes mot stress och oro kring hur jag ska hinna med mina träningstimmar utan att vara vaken 24/7. Nu gäller det verkligen att jag försöker slappna av kring det och inte oroar mig över just träningstimmar och istället hellre fortsätter att fokusera på bra pass. 

Jag har sovit lite halvkasst i de två senaste nätterna, det kan nog ha gjort sitt till också. Jag brukar kunna behöva en liten övergångs- eller omställnings-period på någon dag, innan jag kommer in i saker. Det var lite ovant igår att komma tillbaka till det höga ljudet och en lite annan form av ”stress” än den jag nu vant mig med. Det har ju gått bra förr, så det kommer det göra nu också! 

Men det gäller att jag inte vacklar med inställningen, har kommit på mig själv flera gånger under det senaste dygnet med att tänka: ”hur fan ska jag klara av och orka med både jobbet och träningen nu? Jag som tränat så bra i sommar”. Ja, med den inställningen går det ju i alla fall inte. Men tro mig, jag jobbar på det.

Idag ska jag försöka mig på att träna efter jobbet. Det ska bli bra. En dag i taget! 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe