Vilat like a ”Boss”

Myror i brallan och svårt att sitta still
Fin respons från det tidigare inlägget idag, tack! Skulle såklart också ha nämnt min tjej Amanda som jag har mycket att tacka för den senaste tiden. Men det är ju faktiskt bättre att jag säger det till henne direkt, än att skriva det här. 
Idag har det varit en väldigt lugn och skön dag faktiskt. Lång förmiddag i soffan och vid datorn, sådant är skönt någon gång ibland faktiskt. Därefter så har jag följt Amanda på lite ärenden och handling. Sedan drog Amanda iväg och red, medan jag och hunden ”Boss” hade en lugn eftermiddag hemma, med endast en liten promenad som aktivitet. Har faktiskt inte känt mig speciellt sliten idag ändå, trots att jag var bra mörbultad efter gårdagens pass. Men en god återhämtning med mycket stillasittande och en skön nattsömn gjorde nog sitt till! 
Nu är det snart kväller, med kanske en film och lite mat. Imorgon är det återigen träning som gäller. Tack för idag kamrater! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe