Fyra timmar skate(!)

Titta noga på ovanstående bilder. Att se mig åka skate är inget som hör till vanligheterna. Men idag slog jag till! I fyra timmar var jag ute, det var faktiskt rätt så skoj och det kändes inte speciellt dåligt eller ovant heller. Där ser ni, skate blir man bara sämre på, ju mer man tränar eländet. 
Jag började passet med att snurra runt i Skräddarbacken i drygt en timme, vidare så åkte jag bort förbi Kvarnsveden och ut till riksväg 293. Körde ett varv runt Vallmora och ut till Smedsbo. Fortsatte sedan till Bomsarvet, där mötte jag Adam Larsson av en slump, så han följde med mig en stund. Vi åkte upp och vände till Bergebo och sedan tillbaka över sportfältet. När jag kom tillbaka till Nygårdarna så fattades det cirka 40 minuter till mina planerade fyra timmar, så jag avslutade med ett varv i Skräddarbacken igen. 
Kände mig pigg hela passet. Skramlade ihop 67,36 kilometer. Imorgon väntar nya träningar, hörs! 
Adam Larsson, Falun Borlänge SK
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe