Fyra timmar skate(!)

Titta noga på ovanstående bilder. Att se mig åka skate är inget som hör till vanligheterna. Men idag slog jag till! I fyra timmar var jag ute, det var faktiskt rätt så skoj och det kändes inte speciellt dåligt eller ovant heller. Där ser ni, skate blir man bara sämre på, ju mer man tränar eländet. 
Jag började passet med att snurra runt i Skräddarbacken i drygt en timme, vidare så åkte jag bort förbi Kvarnsveden och ut till riksväg 293. Körde ett varv runt Vallmora och ut till Smedsbo. Fortsatte sedan till Bomsarvet, där mötte jag Adam Larsson av en slump, så han följde med mig en stund. Vi åkte upp och vände till Bergebo och sedan tillbaka över sportfältet. När jag kom tillbaka till Nygårdarna så fattades det cirka 40 minuter till mina planerade fyra timmar, så jag avslutade med ett varv i Skräddarbacken igen. 
Kände mig pigg hela passet. Skramlade ihop 67,36 kilometer. Imorgon väntar nya träningar, hörs! 
Adam Larsson, Falun Borlänge SK
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe