Stakning

Dagens träning avklarad; tre timmar stakning, 51,6 kilometer och 595 höjdmeter. Ett bra pass. Känslan var väl sådär, lite halvseg, lätt ryggont och en lätt grad av irritation. Är lite trött idag, så det är väl som det är. Genomförde passet i alla fall och på slutet så kändes det bättre.
Jag började med att köra en vända i Skräddarbacken. Har hittat en fin slinga på nästan 200 höjdmeter och drygt 10 kilometer. Därefter så åkte jag mot Kvarnsveden där jag mötte upp Adam Larsson som jag åkte med i nästan en halvtimme, innan han var klar, jag fortsatte då min tur upp till Bergebo. Från Bergebo så åkte jag tillbaka till Nygårdarna igen via Bullermyren och sportfältet. Avslutade med ytterligare ett varv på min Skräddarbacksslinga. 
Tack för idag! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe