Stakning

Dagens träning avklarad; tre timmar stakning, 51,6 kilometer och 595 höjdmeter. Ett bra pass. Känslan var väl sådär, lite halvseg, lätt ryggont och en lätt grad av irritation. Är lite trött idag, så det är väl som det är. Genomförde passet i alla fall och på slutet så kändes det bättre.
Jag började med att köra en vända i Skräddarbacken. Har hittat en fin slinga på nästan 200 höjdmeter och drygt 10 kilometer. Därefter så åkte jag mot Kvarnsveden där jag mötte upp Adam Larsson som jag åkte med i nästan en halvtimme, innan han var klar, jag fortsatte då min tur upp till Bergebo. Från Bergebo så åkte jag tillbaka till Nygårdarna igen via Bullermyren och sportfältet. Avslutade med ytterligare ett varv på min Skräddarbacksslinga. 
Tack för idag! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe