Staken, Skalman och jag

BloggerImage
Hej alla helgstinna!
Jag har kört ett dödens stakintervallpass med Kalle Gräfnings och Jonatan Steen. Vi höll till omkring Varpan – Österå – Bergsgården, där vi åkte fram och tillbaka. Fyra stycken set med följande intervaller: 6 minuter – 4 minuter – 2 minuter. Vilan emellan var 2 – 3 minuter. 
På de längsta intervallerna höll vi tröskelintensitet ungefär (liknande snittfart som ”Danskarna” kör på AI). På fyraminuterna körde vi hårt men kontrollerar. På tvåminuterna var det ”full patte”! 
Kalle och jag turades om att dra en minut vardera på varje intervall. Det gick riktigt fort idag tycker jag, känslan var god och jag tyckte jag hade en bra träff rent tekniskt! Med lite tur och motvind så skulle jag nog kunna ligga i rygg på en skåning i ett par minuter i alla fall. Hoppas går ju. 
Orkar inte skriva några siffror idag när jag bloggar från mobilen, så ni får screenshots istället:
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
http://www.adamsteen.se/
Previous articleFavoritskor och fredagsfeeling
Next articleHörs

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe