83:a

Då var det där klart! Blev en 83:e plats, av 170 som gick i mål. Det var väl okej. Förra året var det mer stakvänligt och jag var ändå på nedre halvan då. Så jag får ju jämföra med det. Tänk vilken skillnad mot förra året. Säkert 100 träningstimmar mer i år, minst 100 öl färre och garanterat lika många sovmorgnar färre. Ge mig tio år till av seriös träning så kanske jag är på övre tredjedelen. Resultat från dagen hittar du här
Jag körde det jag hade idag i alla fall. Precis som känslan innan så var jag rätt seg och hade svårt att komma upp i puls. Det var väl rätt stabilt ändå, varken bra eller dåligt liksom. Vi krigar vidare och hoppas att formen kommer framöver. Planen är ju inte att vara i form förens i januari. Skidorna funkade bra, första gången jag åkte på mina Fischer Double poling, med Briko Maplus såklart!
Siffror från klockan:
45,43 min
14,77 km
170 snittpuls
178 maxpuls
385 höjdmeter
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

3 COMMENTS

  1. Starkt kört!
    Du är inte överjäkla långt ifrån stakfantomerna bysse och bossel!
    Hur gick det för skåningarna? De kanske körde i Beitostolen för bättre träning?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe