Ett skapligt lopp

 
Har väl kört ett skaterace idag. Och det gick helt okej! Började med att värma upp med ett varv runt fjället. Har kommit på att jag gillar lite längre uppvärmningar, så jag får igång min sega gammelkropp. 
Efter uppvärmningen så begav jag mig till starten, kom dit med tre minuter till godo, perfekt det. Klädde av mig, ställde mig på tävlingsskidorna (som jag inte ens testat innan) och gav mig av. 
Jag bestämde mig innan för att öppna rätt lugnt och kontrollerat, men tror det blev lite väl lugnt. Har inget fog för detta riktigt, men jag tror jag åkte fortare mot slutet av loppet. Kanske måste våga öppna lite hårdare. Nu är väl inte det alltför noga i sådana här lopp kanske, men ändå. 
Tyckte kroppen kändes skaplig idag. Hade lite mer fart om man jämför med förra helgen, så det var ju skönt. Åkningen funkade skapligt, men det blev lite mycket stressande, framförallt uppför på tvåans växel. Har ju inte kört någon fart på skate alls, så det var inte så illa ändå. Det sjuka är att det nästan känns bättre nu än när jag tränade skate. 
Jag rullade in på en 48:e plats idag, av drygt 100. Det är ju rätt okej! 
Siffror från klockan:
39,42 minuter
15,57 kilometer
170 snittpuls 
179 maxpuls
405 höjdmeter 

Resultat:
 
 

 

 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleRaceday
Next articleMåndagslycka

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe