Två timmar på fjället

 

 

God eftermiddag publiken!
Medan folk har tävlat och blandat succé med misär. Så har jag själv varit uppe på fjället och svurit över låg puls och kass känsla. Som sig bör. Trots att jag bestämt långt innan att jag ska försöka träna på här uppe, få in skidvana och inte bry mig om känsla eller resultat här uppe. Det är ändå som att jag omedvetet känner efter alldeles för mycket och att kroppen på något konstigt sätt ställer in sig på sparlåga under passen innan race, speciellt så här i början på säsongen. Jag är nog mest nervös och ovan att åka skidor. Vill dock hela tiden återge hur känslan är och så vidare. Inte vara som alla andra som är så glada och nöjda innan, sen efter racen nedtagna på jorden och helt förstörda. Då är det bättre att redan innan vara nedtagen på jorden. Som känslan varit de senaste passen så tar jag mig inte ens runt imorgon. Men det kommer nog kanske vända. Åtminstone efter tävlingen. Så det är nog mycket nerver och mentalt. Hur jag än försöker strunta i det. 
Två timmar klassiskt blev det på förmiddagen. Lite löst och nysnö, så fästet var lite halvdåligt. Hjärtat slog knappt det heller. Det är något jag verkligen hatar. Vi mötte i alla fall Johan Olsson idag, det var passets höjdpunkt. 
Nu har jag sovit middag och ätit en del. Så hoppas jag är lite piggare nu. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe