Det eviga snurrandet på konstsnön

Swooosh, eller nåt?
Tja!
Efter dagsverket på arbetet så gav jag mig snabbt som ögat hem och lade mig i soffan för att sova. Så ofantligt skönt när klockan ringde 90 minuter senare och det kändes som det gått en sekund. Stort behov av sömn alltså. Jag har aldrig några problem att sova middag, eller att sova vidare på morgnarna, men just att somna på kvällarna är och har nästan alltid varit ett problem. 
När jag vaknat till efter min sköna tupplur så bytte jag om till träningskläder och drog upp till Lugnet för att avlägga några varv på konstsnöslingan. Idag blev det skate för min del, och det var faktiskt rätt lättfört. Trots 4-5 plusgrader. Jag var ute i 1,50 (30,57 km, 275 höjdmeter, enligt Polarklockan) precis som igår, det är nog så länge på banan kan man tycka. Men tiden rullar väl ändå på förhållandevis snabbt. Med 20 minuter kvar av passet så lade jag in fem stycken fartökningar á 20 stavtag med 20 stavtag i vila däremellan, för att försöka väcka kroppen. Kändes helt okej.
Nu har jag precis ätit middag och mina prylar är packade för morgondagen, skönt!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe