Körde upp mig en aning

 

 
Äntligen har jag fått till ett lopp och ett resultat som jag slipper skämmas över. 
Kom upp till Älvdalen idag med bästa hejarklacken; Amanda och Boss med familj! Grymt kul. 
Var riktigt taggad när jag testade skidorna och värmde upp idag. Fick faktiskt säga åt mig själv att lugna ner mig en aning, inte ofta det händer faktiskt. Efter att ha testat mina skidor en kort sväng så var jag nöjd direkt. Åkte på mina nya Fischer double poling-skidor och dom gick bra! Efter skidtestet så tog jag mina twin skin och värmde i cirka 30 minuter. Precis som igår så körde jag några fartökningar för att komma igång; 10 x 20 stavtag och lika många i vila emellan. 

Jag startade som nia idag, 1,21 minuter efter ledaren Fredrik Byström. Inte så tätt framåt, men jävligt tätt bakåt. Hade inga större förhoppningar att plocka placeringar, men jag tänkte få till en bra sträcktid idag och ville inte släppa ikapp folk bakom. 

Tror jag åkte riktigt fort den första halvan av loppet och jag uppskattar att jag inte tappade allt för mycket mot täten. Men det är ju svårt att säga. Jag lyckades plocka fyra personer idag i alla fall och jag drog varje meter själv, det är jag nöjd med! Nu kanske jag har fått ut lite av min bra träning under sommaren! 

Efter halva loppet så hade jag ett koppel på tre åkare i rygg och trots att jag var rejält trött så lyckades jag skaka av mig förföljarna inför sista varvet. Skönt. Det här med att jag lyckas köra mig riktigt trött under tävling är ett bra steg i rätt riktning. Det kunde jag inte riktigt i Bruksvallarna och Idre, men då var jag lite mer sliten också så klart. Enligt plan. 

Siffror från dagen:

27,49 minuter
9,98 kilometer
179 snittpuls
184 maxpuls
110 höjdmeter

Jag gjorde ett strava-segment på banan, exklusive stadion (för att få till fyra lika varv):

Varv 1: 6,21
Varv 2: 6,34
Varv 3: 6,40
Varv 4: 6,43

För att avsluta denna trevliga söndag så skulle man ju utan bekymmer kunna sitta vid datorn. Varför inte spela lite spel online?! Det finns ju en rad olika siter där man kan tjäna fina pengar, med bland annat insättningsbonusar och annat. På varvningskod.org så hittar du bra och fina erbjudanden! Testa dessa ni också, ni kommer inte bli besvikna. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

2 COMMENTS

  1. Hmm, var är de träningssnabba skåningarna i resultatlistan? Antar att de är nere i Davos… 😉

    Bra kört!

    /Johan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe