Trea Grotfallsrundan 2017 +resultat

 

 

Ja hörni. Jag åkte ju inte hit för att bli trea. Men med tanke på hur rejält risig jag kände mig igår och ändå lyckades bli trea efter de två starka karlarna Per-Olov Svahn och Axel Bergsten så får det faktiskt anses som bra. Jag var en hårsmån från att ställa in loppet igår, mådde oerhört dåligt, helt kraftlös, illamående och risig. Det var absolut inget skämt. 
När jag vaknade upp i morse så kände jag mig faktiskt helt okej. Så att inte starta fanns inte på kartan. Vi åkte till Grängesberg och testade skidor. Idag hade jag endast ett par, skönt. Inte double poling idag, utan ett par nya Speedmax klassiska, givetvis blanka. Dagens vallning var: Briko Maplus HP3 röd, med Hot S spray-pulver-spray och rak 2 millimeter rill. 
Inför starten fick man tränga sig fram för att få stå i första led. Fler ”elitåkare” här än vad jag sett hittills under min karriär. Kom iväg bra i alla fall och ett tag så var jag uppe i spets och fick lite vind på näsan. Kändes rätt behagligt och skapligt bra. Den lyckan var kortvarig när Peo klev upp efter cirka fem kilometer och började mata i sitt obekväma tempo. Härifrån låg jag på repet ända fram till cirka två kilometer kvar till målgång, där fick han en lucka i sista uppförsbacken och Axel hamnade mellan oss med lucka framåt och bakåt till mig. 
Jag får väl vara rätt nöjd med att ha presterat så pass som jag gjorde ändå idag. Måste ju ändå tyda på att jag har någon form av kapacitet i kroppen ändå. Nu efteråt så är jag rätt trasig i kroppen och magen. Får se hur det känns imorgon. 
Siffror från klockan:
1,50,33 timmar
38,89 kilometer
175 snittpuls
183 maxpuls
21,1 km/h snittfart
485 höjdmeter

Resultat:

 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleMot Grotfallsrundan
Next articleLong time no blog

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

2 COMMENTS

  1. Grattis till 3:e platsen. Starkt jobbat. Förstå hur fort du kommer åka när du är 100 procent fräsch
    Tack för påhejningarna när jag släpade mig uppför sista backarna. Hoppas du o Jonatan inte skrattade för mycket över min stil. Behöver boka in en staklektion framöver med dig, så kanske det går fortare & bättre

  2. Tack! Jag hoppas det 🙂

    Det var bra kämpat av dig! Nejdå, det såg helt okej ut. Det var ju på ett slitsamt parti under slutet av loppet. Där åker inte många vackert. Du får göra det 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe