Ingen höjdare här va?

 

Alltså, jag gillar Skistart, cupen och allt det där. Men det här var väl inte alltför bra?! Dels så fick jag väl inte ett alltför trevligt svar av tävlingsledningen när jag hörde mig för om boendet och sen så var banan/föret sämre än på Lugnet (tro det eller ej?!). Tur då att Martin Holmstrand fixade boende hos Viktor Hansson åt mig och att det är lika illa för alla med banan. 
Det var typ två decimeter djup sockersnö längs hela banan och bortplogat samt isigt utför. Smalt, rätt mycket kurvor och en del backar där folk kommer saxa sönder spåren. Kommer inte bli jätteroligt imorgon.. Verkligen inte.. Ja ja, nog om det. Lika för alla som sagt. Men det hade ju inte skadat med en flytt till någon ort längre norrut. 
Jag lyckades ta mig igenom mitt planerade träningspasset: 1,15 timmar stakning/tjuvskejt. Sedvanligt så lade jag in lite intervaller; 10 minuter tröskel + 5 minuter 10″-20”-intervaller. Kom upp fint i puls och det kändes helt okej!
Har just avnjutit en riktigt god middag hemma hos Viktor Hansson och hans tjej. Nu är det TV-häng som gäller! Hoppas kroppen och skidorna är på G imorgon!
http://www.adamsteen.se/
Previous articlePackad
Next articleTrevligt i Örebro

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

1 COMMENT

  1. Äh, sluta klaga, det finns trots allt snö att åka på, i dessa tider när jordens klimat inte mår bra…
    Lycka till idag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe