Muskeltrött, artikel och kortvasan imorgon

 
Fint på Jungfruberget under uppvärmningen till tisdagens styrkepass
Jag verkar ha grinat till mig en artikel på sweski för segern i den svenska långloppscupen – Skistart Ski Challenge, ni hittar den här. Syns man inte så finns man inte. Kul! 
Träningsvärken sen tisdagens gym och även nackspärren (något mildare nu) håller i sig även idag. Men min plan har inte varit att vara superfräsch i kroppen nu heller, körde ju dels styrkan i tisdags och ett halvhårt stakintervallpass igår, för att försöka hitta någon slags form till nästa söndag och Vasaloppet. Imorgon kör jag kortvasan som en del i den uppladdningen, mest för att få en bra genomkörare och inte lägga mig helt på dekis. Idag blir det ett lugnt pass skate, för att skölja ut kroppen lite. 
På dagarna när det är lite lugnare och när jag går undan med min elev som behöver vila så brukar jag försöka läsa på lite om börsen, aktier och sådant. Beställde hem en bok häromdagen som heter: ”såhär kan alla svenskar bli miljonärer”. Den ska jag verkligen försöka läsa och ta till mig av. För jag är fast besluten om att hitta ett sätt att bli rik utan att jobba ihjäl sig och att man kan göra det hemifrån. Det blir ju win-win på alla plan. Säger det återigen; att jobba som anställd är inget för mig. Redan trött på det och då har jag ju i många år av mitt vuxna liv hankat mig fram på oregelbundna extrajobb. Tänk om jag jobbat heltid sedan jag tog studenten, då hade jag ju skjutit mig själv vid det här laget alltså. 
Vi kan avsluta det här eländet med två bilder jag inte publicerat än:
 
Intervjuad på prispallen efter andraplatsen i Västgötaloppet

 
Skinnarloppet lyckades fånga två kakmomster på bild efter söndagens lopp 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

  1. Finns mycket bra skit på youtube också….Bure Equity. Livet guldgruva. +450% på 5 år. Men du kommer nog få jobba ett par år vid sidan av din aktiesatsning innan den ger utdelning 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe