Sälen-Oxberg, sjukstatus +ANNAT

Såhär såg det ut den 27:e februari, för ganska exakt ett år sedan, jag och Jonatan hade då åkt

Såhär ser det ut idag..
Jag gick och lade mig rätt tidigt även igår, lyckades somna rätt snabbt och vaknade även idag före klockan 08. Fin dygnsrytm ändå faktiskt, det får jag ju tacka Amanda för. Denna dag har börjat med lite lätt snöskottning och nu är det skid-VM på TV:n, sprintstafett. Tror inte på svenska medaljer, men jag hoppas jag har fel. 
Känner mig något bättre idag, har inga verkliga sjukdomssymptom såsom trötthet, hängighet, eller liknande. Är lite lätt snorig och har lite slem i bröstet. Det kommer nog gå över rätt så snabbt tror och hoppas jag på. Sjukt ändå att man så gärna vill bli frisk och köra Vasaloppet, nästan till vilket pris som helst. Men när man står där på startgärdet så vill man bara bort och iväg. Jag försöker avdramatisera Vasan i huvudet en aning, typ att jag ju kört det sju gånger tidigare och att jag redan klarat av huvudmålet för denna säsongen; vunnit Skistart ski challenge
Får jag ta det lite lugnt en stund till så tror jag att jag snart kan vara i träning och i fas igen. Lite synd att jag blir sjuk nu, jag som typ aldrig blir det. Men det kan nog bara vara bra om jag tänker lite längre än de timmar jag missar. Ligger ändå lite före min plan och jag behöver nog lite återhämtning för att vända den sluttande formkurvan. Både för det mentala och det fysiska. Det ska nog gå bra till slut ändå, jag har ju gjort jobbet: 633 träningstimmar sedan den 25:e april.  
Resterande del av denna dag blir ungefär: soffhäng, hundpromenad och middag på Pinchos. 
Glömde berätta en rolig grej igår; under TV-sändningen av tjejvasan så nämnde dom de tre första åkarna på kortvasan. Alltså även mig; Adam Steen AXA SC. Mäktigt!! 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleFucked up
Next articleJag orkar inte…

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe