Sk8distans + back on track and top

Fina förhållanden på Lugnet idag, soligt och nydragna spår. Lite tungfört på grund av gårdagens nysnö, men man kan ju inte få allt heller?! Dagens träningspass blev ett lugnt sådant, åkte runt i två timmar, vilket blev fyra varv av följande spår: röd 2,5 km – sprintbanan – elljusspåret. Ett sådant varv betydde: 7,04 kilometer och 200 höjdmeter. Totalt fick jag ihop 28,76 kilometer och 825 höjdmeter. 
Kändes väl helt okej i kroppen idag, varken mer eller mindre. Skönt att få lufta kroppen lite lugnt ett tag och skönt att få se solen för en gångs skull. 
Efter träningen så hann jag med att se sprinten från VM i Lahti, kul att se Petter Northug tillbaka i aktion igen, tävlingarna blir ju så jävla tråkiga utan honom, synd bara att han inte riktigt levererar som han kan. Dock så är han fortfarande en riktig idol, den gode Petter:

Skakar sedvanligt på huvudet efter vinsten i kvartsfinalen
Något mer som är/var tillbaka, om än för en stund var min förstaplats på bloggportalen. Det är ju den platsen som tillhör mig, men det verkar ni/dom ju tydligen inte fatta?! Sjukt att det ens är konkurrens om den platsen. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe