Tvåa i Wadköpingsloppet

 
Det där var väl ändå okej! Tufft lopp. Åkte och halvslet redan efter ett par varv. Men det var nog lika för alla. Kände mig bitvis rätt stark ändå och bidrog skapligt mycket med dragjobbet efter en tredjedel kört av loppet. 
Kalle Gräfnings och jag var dom två starkaste idag måste jag säga. Flera gånger fick vi lucka, men Peo Svahn lyckades hela tiden dra ikapp oss, med Robin i ryggen. Med två varv kvar så lade jag mig sist i vår fyramannaklunga och avvaktade. Kalle ryckte med ett halvt varv kvar, jag tog upp jakten med Brynte i ryggen, i näst sista kurvan ramlar Kalle (på eget bevåg) och bryter staven. Jag ligger då i spets, men väljer att släppa förbi Bryntesson i sista backen in mot mål, dumt beslut då han gled ifrån mig då och jag har ingen chans att utmana. Men en andraplats är väl helt okej även det! 
Jag åkte på Briko Maplus hot S idag, hade skapliga men inte topp-skidor. Liknande som Kalle och Peo. Något sämre än Bryntesson. 
Bilder kommer framöver!
Siffror:
1,50,53 timmar
39,42 kilometer
172 snittpuls
185 maxpuls 
620 höjdmeter

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

5 COMMENTS

  1. Bra kört, Adam!
    Roligt oxå att Peo gjort comeback igen. H50-gubbar är hårda!

    Konstigt ändå att så få skåningar är högt upp i resultatlistan?! De som alltid har så hög snittfart och låg snittpuls på träningspassen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe