Vad handlar det här om ens?

 
Igår så passade jag på att laga Benzen, helt själv! Det var termostaten jag bytte ut. Inte så svårt alls. Hoppas nu bara att det är den som spökat. Hittills har den funkat peppar, peppar. Jag som knappt kan vill byta däck på bilen. Nu jävlar är man en fullfjädrad mekaniker. Brukar annars gilla att tvätta bilen, snarare än att skruva. Valla skidor är något annat som jag inte riktigt gillar. 
Jag fick faktiskt en artikel på längd.se angående cupsegern. Ni hittar den här. Men det lär väl knappt någon bry sig om och jag kommer ju absolut aldrig vara aktuell för något team, om ens för ett lopp. Har aldrig heller varit det någon gång. Samtidigt som betydligt sämre åkare än mig gått från team till team så sitter jag här som en bitter kommunalarbetare. Det är skillnad på folk och folk. Ni kan åka i era team ni, jag blir kvar här och försöker vardagen att gå ihop. Får se om jag åtminstone kan låna ihop lite utrustning så att jag kan fortsätta åka skidor. 
Hade svårt att sova inatt, vände och vred på mig i sängen. Eller ja, så gott det gick. Har lyckats fått en brutal nackspärr, kan knappt röra mig. Dock så har jag åkt bra lopp vid ett par tillfällen med nackspärr, bland annat när jag blev åtta på SM-sprinten 2013. Den gången hade jag så ont under de första stavtagen i varje heat att jag trodde jag skulle svimma. Har läst på lite om nackspärr och det kan faktiskt bero på gamla stukningar av fötterna som sedan vandrar upp genom kroppen på grund av ändrad gångstil och så vidare. Där ser man. Jag skulle väl egentligen komma till det här varför jag inte kunde somna; ligger och oroar mig och våndas för att jag inte vill till arbetet. Är väl inte bara brist på arbetsmoral, jag vill ju liksom kunna fokusera helt på idrottandet. Men så naiv är jag ju inte så att jag tror det fungerar längre. 
Känner mig mer kry idag i alla fall, så jag passar på att träna gym i eftermiddag. Dock så bröt jag fastan igår kväll med thaimat, så det blir kanske 2-3 dagar med 16-24 timmarsfasta denna veckan istället. Man är bra klen ibland.
Hörs senare. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe