Svunna tider och veckans plan

 
Vi gräver lite i arkivet och hittar en bild från den 3:e april 2015, då befann jag mig uppe i Sälen över påsk och åkte lite skidor på fjället. Bland annat med Kalle Gräfnings. På den tiden representerade jag dalarnas bästa skidklubb, numera är jag istället bäst skidåkare i Stockholm och ska bli pappa. Tider ändras, och ofta till det bättre! Brillorna på bilden är ett par Oakley radarlock, dessa har jag inte använt speciellt mycket, dom är jävligt bra, men jag gillar Radar EV allra bäst! 
Skön träningsvärk sedan gårdagens gymlekar. Har nu gjort en plan för de tre sista träningsdagarna detta träningsåret:
– Idag onsdag: löpning till och från Lugnet, skidor klassiskt, eventuellt lätta intervaller, 2-2,5 timmar och några impulser 

– Imorgon torsdag: löpning till och från Lugnet, skidor skate, med några impulser, 1,5-2 timmar

– Fredag: en timme, troligen skidor
Detta ska nog vara genomförbart! 
Igår lyckades jag i det närmsta att hålla mig ifrån kolhydraterna och framförallt inget godis på kvällen! Idag har jag börjat dagen med en omelett på; fyra ägg, grädde, smör, salt, peppar, ost, skinka. Kommer fortsätta med skolmaten, där tar jag allt som oftast endast huvudrätten och väljer bort potatis, ris eller pasta. Det är tufft att kämpa mot övervikt kan jag lova er kära läsare. Men jag går in i kriget fullbeväpnad! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe