Nya stakmeter; denna gång i residensstaden

Good evening my ladies and gentlemens! 
Det hade varit oerhört sjuka scener om jag fortsatt inlägget på min halvmediokra skolengelska, då hade nog färre än vanligt läst ända hit, så jag besparar er den mödan. 
Vanlig torsdag idag, vilket innebär jobb och därefter träning. Inga spektakulära utsvävningar, jag höll mig till mina tre (3,05) timmar stakning. Det mest spektakulära med dagen förutom att jag inte åt någonting innan middagen var väl att jag tränade i Falun idag. Mmm, Falun alltså. Jag gillar Falun, det är klass. Tog en lagom och fin vända från Britsarvet direkt upp över skidstadion och till hopptornen. Vips så hade jag närmare 150 höjdmeter på strax under fyra kilometer. Inget snack där inte. Turen gick sedan vidare längs gamla Svärdsjövägen, Östborn, Lilltäkt, Hobborn, SKUGGARVET, Lugnet och sedan en sväng ytterligare upp till hopptornen. Därefter så åkte jag till knoppen för att möta upp Kalle Gräfnings som följde med mig på min sista timme idag. På den timmen så åkte vi bort till Stångtjärn och vände.
Kände mig okej idag, stabilt liksom. Men pulsen är sjukt låg. Sådant som händer. Jag stakade i alla fall runt på mina Elpex 4-3:or, snart måste jag väl börja använda mina renodlade 4:or om jag ska få någon träning?! 
Siffror från passet:

3,06,04 timmar
48,65 kilometer
115 snittpuls (jag hade 53 i puls när jag startade klockan..)
147 maxpuls
15,7 km/h snittfart (hejdå alla skåningar, ses i vinter igen, eller nej det gör vi ju inte?!)
640 höjdmeter  

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe