6×6 på fyror + gym

o

Sliten och trött idag, men det blev bättre och bättre efter hand. Dagens första pass blev stakintervaller på mina Elpexfyror. Efter en kortare uppvärmning så körde jag först sex stycken kortare fartökningar, för att komma igång lite och bli varm innan intervallerna. 
Dagen till ära så körde jag intervaller i Skräddarbacken, uppför Kalles väg och vattentornsbacken. Sex stycken á sex minuter alltså, med cirka 4 – 4,30 minuters vila (rull ner till starten igen). Intervallernas längd varierade mellan 1,48  km (tredje) och 1,56 km (sista). Cirka 60 höjdmeter per intervall. Lagom tröskel, blandat med lite styrketräning med tanke på att jag körde fyror. Kändes bättre och bättre. 
Efter det första passet så låg jag ute och solade på trappen i tre timmar, samtidigt som jag kollade på friidrotts-SM på mobilen och glömde att äta lunch. 
Dagens andra pass blev gym på Actic Maserhallen, eftersom att jag joggade dit igår så slapp jag det idag och cyklade istället. Hade också bättre lycka med tiden idag då stället var öppet. 
Körde ett vanligt program som jag kört de senaste veckorna, kände mig skapligt stark och pigg. Avslutade passet med TRX-styrka:

Jag kan inte fatta hur folk kan vara så otekniska och dåliga på att hålla TRX-banden så som dom ska vara. VARENDA GÅNG jag kommer dit så är dom tvinnade åt alla möjliga håll och det krävs ett antal minuter mekande för att ens kunna ställa dom i höjdled. Fler än jag som råkat ut för detta!?
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Blandade stakintervaller

  Hej! Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men...

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe