Dubbla träningar och 4,30 timmar

Enbensknäböj
Tjo.
Passade på att dunka in dubbla pass idag. Passar ju perfekt när jag är ledig och dessutom försöker fasa in löpningen i träningen igen. Dagens första pass var inga konstigheter egentligen, mitt åttonde måndags-gympass denna sommar. Såhär såg det ut idag:
– 15 minuter stakning till Actic maserhallen på mina Elpexfyror
– Gymstyrka:
3 x 8 chins med chrunch

3 x 5 enbensknäböj, 60 kilo

3 x 6 ”stakning på knä” i cablecross, 73 kilo 

3 x 6 magchrunches i cablecross, 106 kilo

3 x 5 bänkpress, 80 kilo

3 x 5 latsdrag, 82 kilo

3 x 8 ”stakkast” med medicinboll

TRX-styrka i 15 minuter
– 2,15 timmar stakning med lite stakstyrka (enarmsstakning och diagonalstakning), samt 12 stycken fartökningar á 20 stavtag. Totalt alltså 2,30 timmar och 35,36 kilometer.
Efter det första passet så kom jag hem, åt en omelett, vilade lite i soffan och stack sedan ut på ett lite kortare löppass där jag sprang totalt 13,22 kilometer på de 1,15 timmar jag var ute. Bland annat så sprang jag förbi Bjusan och hem över Hyttbro. Tål att sägas om igen att det är sjukt fin löpning här, nästan som i Lisselbo kan jag tro?! Det känns inte direkt bra i benen att springa, jag har ju trots allt missat nästan två månaders löpning. Men ändå känner jag ju att det finns en bra grundkondition där inne någonstans, jag märker också nu när jag är ovan hur bra träning löpning ändå är, benen är trötta efter bara ett sådant här babypass! Använde mina Hoka One One Clifton 3 idag, dom är rätt nice alltså, kommer framöver dock även fasa in mina inov8, bra med lite omväxling. 
Tack för idag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe