Dubbla träningar och 4,30 timmar

Enbensknäböj
Tjo.
Passade på att dunka in dubbla pass idag. Passar ju perfekt när jag är ledig och dessutom försöker fasa in löpningen i träningen igen. Dagens första pass var inga konstigheter egentligen, mitt åttonde måndags-gympass denna sommar. Såhär såg det ut idag:
– 15 minuter stakning till Actic maserhallen på mina Elpexfyror
– Gymstyrka:
3 x 8 chins med chrunch

3 x 5 enbensknäböj, 60 kilo

3 x 6 ”stakning på knä” i cablecross, 73 kilo 

3 x 6 magchrunches i cablecross, 106 kilo

3 x 5 bänkpress, 80 kilo

3 x 5 latsdrag, 82 kilo

3 x 8 ”stakkast” med medicinboll

TRX-styrka i 15 minuter
– 2,15 timmar stakning med lite stakstyrka (enarmsstakning och diagonalstakning), samt 12 stycken fartökningar á 20 stavtag. Totalt alltså 2,30 timmar och 35,36 kilometer.
Efter det första passet så kom jag hem, åt en omelett, vilade lite i soffan och stack sedan ut på ett lite kortare löppass där jag sprang totalt 13,22 kilometer på de 1,15 timmar jag var ute. Bland annat så sprang jag förbi Bjusan och hem över Hyttbro. Tål att sägas om igen att det är sjukt fin löpning här, nästan som i Lisselbo kan jag tro?! Det känns inte direkt bra i benen att springa, jag har ju trots allt missat nästan två månaders löpning. Men ändå känner jag ju att det finns en bra grundkondition där inne någonstans, jag märker också nu när jag är ovan hur bra träning löpning ändå är, benen är trötta efter bara ett sådant här babypass! Använde mina Hoka One One Clifton 3 idag, dom är rätt nice alltså, kommer framöver dock även fasa in mina inov8, bra med lite omväxling. 
Tack för idag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe