Fyra timmar skate med 21 impulser sista timmen

Testade att pinka i farten idag, det gick rätt så bra faktiskt, man vet aldrig när den färdigheten kan komma till användning! Adam Larsson ställde sig dock skeptisk till mitt agerande och påpekade att jag är 33 år och snart ska bli pappa: 

Ett pass närmare fulltränad nu då. Dagens succépass blev fyra timmar skate tillsammans med Adam Larsson som stakade på
”Sluta pissa i farten!”

http://www.adamsteen.se/
Previous articleTisdagskul
Next article”Det egna Vasapasset”

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

6 COMMENTS

  1. Hur mycket av din träning går i A1 2 och 3? Har du räknat % på det? Kör du aldrig rena A3 pass/intervall på rullskidor?

    Kör hårt! Inspirerande läsning!

  2. Är ryktena sanna att Staffan Larsson pissade under ett Vasalopp? Kan vara bra att träna på det 😉

  3. Lite drygt 10% A3 och uppåt. Hur menar du rena pass A3? Måste ju värma upp, vila mellan intervaller och värma av. Denna sommaren har jag dock pasat på att träna längre pass, mest för att jag tycker ett pass per dag passar mig bättre än två pass. I höst blir det kortare pass. Tack så mycket 🙂

    Haha vet inte. Men ett av åren som Jon Kristian Dahl vann på så låg jag med en bit bak i klungan, (kan det ha varit 2014?), då stannade han vid två tillfällen för att pinka och det tog inte lång tid från att han stannade tills han var ikapp igen 🙂

  4. Sedan kan ju definiera upp och nervärming på olika sett… Du verkar köra 2h upp 2h ner… Jag kör 10minuter:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe