Gymet stängt – fick springa hem igen

Vältrade mig iväg hemifrån strax innan klockan 17, inte bara är jag överviktig, mitt haltande försök till löpsteg var inget att hurra över heller, träningsvärken sedan onsdagens löprace gör sig fortsatt påmind. 
Jag joggade ner till maserhallen och fick till min förskräckelse, men även lättnad se att det var stängt, så det var bara att jogga hemöver igen. I ärlighetens namn var jag inte speciellt sugen på gym idag. Får ta det imorgon istället. 
Försöker få lite fart på benen när jag springer, så idag blev det 25,45 minuter och 5,70 kilometer (4,31 min/km) utan att förta mig alltför mycket. Men som sagt är känslan inte direkt bra när jag springer, så här tungt har nog aldrig löpsteget känts. Men det ska nog ta sig. 
Nya tag imorgon!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe