Kräkintervaller


För den med korpögon så kan du se att jag numer måste säkerhetsnåla fast mina pjäxor, då dragkedjan gått sönder. Jag vann ju bara den svenska långloppscupen i vintras och har skidsveriges bästa största blogg. Men några pjäxor får jag inte. Ej heller stavar från gamla märket pga drönare, men väl tack till Leki och Exel som låter mig testa era kinggrejer!
Dom här 60-sekundersintervallerna är ju inget annat än ren plåga. Att sedan upprepa skiten gör ju att man vill spy rakt ut. Idag var det inte långt ifrån en kaskadspya, och jag har aldrig spytt i samband med idrotten. Då förstår ni att det här är jobbiga grejer! Dom jobbigaste intervallerna jag kör för nu faktiskt. Testa själva om ni tvekar; 60 sekunder max, följt av 60 sekunder lugnt, upprepa. 
Jag började med lugn åkning i ett tjog minuter cirka, inklusive 10 stycken fartökningar. Därefter blev det en mix av intervaller:
15 minuter tröskel: 5,95 km, 35 höjdmeter, 159 snittpuls, 167 maxpuls

4 minuter vila

5 x 60”-60”: 164 snittpuls, 177 maxpuls (inkl vila)

3 minuter vila

5 x 60”-60”: 168 snittpuls, 183(!) maxpuls (inkl vila)

3 minuter vila 

5 x 60”-60”: 168 snittpuls, 180 maxpuls (inkl vila)

3 minuter vila 

15 min tröskel: 5,03 km, 50 höjdmeter, 164 snittpuls, 176 maxpuls 

Sjukt bra pass! 
Totalt fick jag vara ute i 1,50 timmar, 31,6 kilometer och 245 höjdmeter. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe