Ny joggingvagn

I samarbete med BigBaby så fick vi igår hem en Bob revolution pro. En joggingvagn känns ju som ett måste för oss i vår familj. Så denna blir spännande att testa, kvaliteten, enkelheten och funktionerna i denna var grym. Nu får gärna den lille rackaren titta ut!

Vaknade upp lätt mörbultad i morse sedan gårdagens tuffa stakintervaller. Fint att det tar så bra. Hoppas det ger resultat också. Idag så blir det lite lättare och kortare skate tänkte jag. Hoppas att jag slipper regnet bara. I morse var det regn för första gången när jag cyklade till jobbet, fungerade ypperligt att inviga mina regnbyxor och stövlar!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleKräkintervaller
Next articleEtt pass i mängden

Related Articles

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

En fin femmil

Tre timmar - 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe