Ny joggingvagn

I samarbete med BigBaby så fick vi igår hem en Bob revolution pro. En joggingvagn känns ju som ett måste för oss i vår familj. Så denna blir spännande att testa, kvaliteten, enkelheten och funktionerna i denna var grym. Nu får gärna den lille rackaren titta ut!

Vaknade upp lätt mörbultad i morse sedan gårdagens tuffa stakintervaller. Fint att det tar så bra. Hoppas det ger resultat också. Idag så blir det lite lättare och kortare skate tänkte jag. Hoppas att jag slipper regnet bara. I morse var det regn för första gången när jag cyklade till jobbet, fungerade ypperligt att inviga mina regnbyxor och stövlar!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleKräkintervaller
Next articleEtt pass i mängden

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe