Öppnar sista träningsveckan innan jobb

Nu är jag redo att kicka igång den sista träningsveckan innan jag börjar jobba nästa måndag. Det kommer bli tufft mentalt att inte kunna träna på förmiddagarna, kommer kosta en del mer energi att gå till jobbet och det kommer krävas mental styrka till att gå ner i träningsmängd till följd av jobb och barnafödande. Men för den sakens skull så behöver jag ju inte bli sämre, jag kommer ju försöka träna på så gott jag kan ändå såklart. Planen är att försöka våga ändra lite i träningen till mer intensiva, men kortare pass. 
Tänkte ge mig av till gymet snart och sedan rullskidor. Solen skiner ute, så jag hoppas på en fin dag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe