Öppnar sista träningsveckan innan jobb

Nu är jag redo att kicka igång den sista träningsveckan innan jag börjar jobba nästa måndag. Det kommer bli tufft mentalt att inte kunna träna på förmiddagarna, kommer kosta en del mer energi att gå till jobbet och det kommer krävas mental styrka till att gå ner i träningsmängd till följd av jobb och barnafödande. Men för den sakens skull så behöver jag ju inte bli sämre, jag kommer ju försöka träna på så gott jag kan ändå såklart. Planen är att försöka våga ändra lite i träningen till mer intensiva, men kortare pass. 
Tänkte ge mig av till gymet snart och sedan rullskidor. Solen skiner ute, så jag hoppas på en fin dag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe