Smyger igång löpformen!

Löpform och löpform är väl att ta i, men det sägs ju att även rund är en form. 
Jag har idag kört ett crosspass; 
Stakning: 1,30 timmar, 23,3 kilometer och 335 höjdmeter på Elpex 4-3. Jag höll till uppe i Skräddarbacken. Körde 2 x 5 minuter enarmsstakning, 5 minuter smirnofstakning och 10 impulser. Kändes okej, pulsen blir förhållandevis låg på stakningen så löpningen är välkommen nu när den börjar fungera igen!
Löpning: 1,15 timmar, 13,72 kilometer, 285 höjdmeter. Sprang upp över Tjärnaberget till Bjusan, vidare upp till Muskboberget och sedan hem över Hyttbro. Försöker springa på lite när jag är ensam, åtminstone hålla under sex minuter per kilometer. Det är lite slitsamt första tre kilometrarna upp till Bjusan på en för mig teknisk stig och cirka 150 höjdmeter. Idag var första gången sedan jag kunde börja springa igen som jag klarade att hålla under sex min/km under dessa kilometrar utan att gå in för mycket i AII-zonen. Bra där och bra känsla. Löpningen känns väl sådär i steget, men fysiken ska det inte vara några större fel på. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe