Tisdagskul


Bild från gårdagens löpning, här på stigen precis bredvid Bjusan. Det är så härligt att springa i skogen, synd bara att jag är så jävla rädd för ormar
Tisdag och ett nytt träningspass står för dörren. Känner av kroppen lite här och där, inte bara för att jag är sliten, utan mer från träningsvärk sedan gårdagens gympass. Har ju försökt ökat vikter så mycket jag kunnat nu under sommaren, för att verkligen få en utmaning och där är jag nöjd med genomförandet. Kommer köra gym även när jag börjat jobba, men då kanske jag inte kör lika mycket rullskidor i samband med styrkan. 
Jag ska ut på ett längre skatepass snart, får med mig Adam Larsson denna gång. Skönt med sällskap. Vädret bjuder idag på någon form av halvklart, en blandning av blåst, sol och moln. Ungefär som hela denna sommaren har varit. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe