Tisdagskul


Bild från gårdagens löpning, här på stigen precis bredvid Bjusan. Det är så härligt att springa i skogen, synd bara att jag är så jävla rädd för ormar
Tisdag och ett nytt träningspass står för dörren. Känner av kroppen lite här och där, inte bara för att jag är sliten, utan mer från träningsvärk sedan gårdagens gympass. Har ju försökt ökat vikter så mycket jag kunnat nu under sommaren, för att verkligen få en utmaning och där är jag nöjd med genomförandet. Kommer köra gym även när jag börjat jobba, men då kanske jag inte kör lika mycket rullskidor i samband med styrkan. 
Jag ska ut på ett längre skatepass snart, får med mig Adam Larsson denna gång. Skönt med sällskap. Vädret bjuder idag på någon form av halvklart, en blandning av blåst, sol och moln. Ungefär som hela denna sommaren har varit. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe