Tre timmars morgongymnastik

På förmiddagens tre timmar skate så fick jag med mig Rikard Claesson, killen på Noname ni vet. Åkte en halvtimme först, innan jag mötte upp honom i Skräddarbacken, därefter så tog vi en sväng runt Borlänge med omnejd. Totalt blev det tre timmar och 48 kilometer för min del. Det var ett lagom pass. Rätt mör och trött i mer eller mindre hela kroppen. Tanken är att köra gym i eftermiddag, får se om jag orkar med det. 
Häromdagen så kom resultaten för Älven runt, såg att jag noterades för 15,30, vilket bara är en sekund sämre än mitt personbästa från i våras. Inte fy skam efter att ha varit borta från löpningen hela sommaren. Resultatet för älven runt hösten 2017 hittar ni här
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Blandade stakintervaller

Hej! Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men...

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe