90 minuter skate


Invigde mina nya Oakley Radar Ev från Sportbrillor.se

Fick idag med mig Måns Sunesson ut på ett 90 minuter långt skatepass i Skräddarbacken. Jag åkte på mina Elpexskate med compositstomme. Ganska så tråkigt grådassigt väder med regn i luften och en rätt seg kropp gjorde väl inte passet till ett av de bästa i världshistorien. Men skönt att få röra på mig lite i alla fall. Planen först var ju att strunta i det, så det blev ju en markant förbättring från det åtminstone. Tänker försöka träna på fram tills jag börjar jobbet den 3:e oktober, lika bra det. Sedan blir det en ändring i planen till mer kvalitet och mindre kvantitet, är min tanke. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe