Dagen i bilder – fixardagen

I våran familj är vi tre killar, en tjej och noll feminister.
Har hunnit med en del idag. Men det finns ju att göra. Vi har kontaktat ett försäkringsbolag för att ordna en försäkring till vår nyblivne son. Kontaktat socialförmedlingen för att erkänna faderskap, men såskopparna där hade telefontid endast mellan 09,30 och 10,00. Fast dom kanske har fullt upp med utbetalningar åt folket på Tjärna Ängar och Jakobsgårdarna, så då finns det väl inte tid till oss andra som i alla fall försöker..
Efter telefongrejerna så fick Amanda ta hand om Alfons medan jag kalkade av kaffemaskinen, i samband med det så ordnade jag med värmepumpen som visade ett felmeddelande om ”fasföljdsfel”. Värmepumpen fixade jag genom att först tömma ventiler och därefter byta säkringarna, samt starta om själva elförsörjningen till huset, då löste det sig. Man lär sig något nytt varje dag.
Jag fortsatte fixandet med att handgräsklippa det som inte automovern hinner med och sedan trimmade jag kanter med trimmern. Även trimmern felade idag och jag blev tvungen att fixa den med lite skruvande. 
Nu återstår det en cykeltur till diverse affärer för att handla mat, en soptunna för blöjorna i skötrummet, ett postenkuvert för att skicka iväg min
Alfons är duktig på dagarna, då sover han nästan bara, men på nätterna så håller han oss vakna med skrik och gnäll. Då känner man sig rätt maktlös, stackaren.
Har plöjt igenom nästan alla avsnitt av
Nyavkalkad kaffemaskin.

Felmeddelandet (röda lampan till vänster) är nu fixat.

Här är mina träningspjäxor.. Skandal att jag inte har fått några nya.. Jag hoppas på att min svärmor kan laga dom genom att byta dragkedja.

Slit och släp.

Idag fick vi hem ett litet paket med produkter från
Far och son.
http://www.adamsteen.se/
Previous articleHemma i kära huset
Next articleCoxa R5

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

2 COMMENTS

  1. En skomakare som fixar den där dragkedjan för typ en hundring, kan dock vara så att du lär fixa fram en ny dragkedja själv. Går köpa för typ 20 kr hos välsorterad sporthandel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe