En kul tur


Senast jag stod på rullskidorna var den 31:a augusti, så det var väl på tiden för ett nytt pass kan jag tycka. Idag gjorde jag slag i saken och gav mig ut på en fin tur över Lugnet, bort till Skuggarvet och ner till Hobborn där jag vände och åkte tillbaka till Lugnet igen. Sista timmen så snurrade jag uppe vid Högbo och Kårestugan. Fint att få lite stigningar, idag skramlade jag ihop hela 630 höjdmeter under de 2,30 timmarna (37,38 kilometer)  jag var ute. Skönt som bara den att vara igång igen. Välbehövligt för både kropp och knopp. Givetvis så stakade jag endast, idag på Elpex 4-3

Höjdpunkten på passet var efter 13 minuter när jag stötte på Jenny Rissveds, Martin Eriksson och Oliwer Kangas som var ute på cykeltur. Blev ett litet stopp och gott snack där. Kul att se er, längesedan sist! 

Det är en ganska konstig känsla i kroppen när man vilat så pass länge. Pulsen är lite väl hög och man märker att det saknas lite. Men samtidigt så var det en välbehövlig viloperiod. 

För att den stackars Amanda inte skulle få lappsjuka så tog vi nu mot kvällningen barnvagnen och gick en tur bort över militärområdet: 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe