…Ett Lidingölopp senare…

Nämen hallå där! 
Jag har idag haft turen att få avnjuta ytterligare ett träningspass i gott sällskap, under förmiddagen och med en kropp som höll. Kan det bli mycket bättre?! Nej, jag tror inte det. Jag är i alla fall nöjd för dessa enkla saker. Dessutom så verkar det som att vi blir kvar till nästa fredag på lasarettet, så vi kan börja räkna ner dagarna. 
På dagens löpning hade jag som tidigare nämnt Linus Larsson med mig. Vi sprang en tur omkring/på/vid militärområdet och kryssade mellan skotten som militärerna avlossade. Efter två timmar löpta så lämnade jag av Linus och sprang en timme till på Jungfruberget. Sjukt bra träning löpning är alltså, har saknat det i sommar. Idag dog benen efter typ 1,45, så sista 1,15 blev lite kämpiga, men ändå överkomligt. 
Fick äntligen ihop 30 kilometer (30,2 till och med), dessutom 575 höjdmeter, enligt pulsklockan  Inte riktigt som min favoritrunda över Björnmyra, men fullt dugligt. 


Fångade Johannes Ringsby på bild idag, även Joel Lager, men honom såg jag diagonalandes uppför Sjulsarvsbacken, så han blev retuscherad. 

http://www.adamsteen.se/
Previous articleBonus-spel
Next articleSövd igår – pigg idag

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe