Hemma i kära huset

Alfons hade premiär i både Benzen (notera vardagsrumskänslan som AMG-tygmattorna ger) och i babyskyddet
Hemma i Borlänge så tog vi ut barnvagnen

Hela familjen samlad. Min bästa familj!
Känns sjukt skönt att vara hemma igen. Ska också bli skönt att vara ledigt i två veckor. Spännande och mysigt med våran nya familjemedlem Alfons. Mycket tjat om honom nu, men det får ni leva med när denna blogg verkar ha gått från en träningsblogg till en pappa-dito. Det får bli så till en början. Jag kommer ta hela denna veckan som det kommer, troligen vila hela, sen försöker jag träna på lite mer nästa vecka, eventuellt. Den som lever får se, vi tar en dag i taget nu. 
Ser att det här med ASYL-sökande rör upp känslor så fort man bara tittar åt det hållet. Försöker så gott jag kan undvika att skriva om det jag tycker i det ämnet. Jag kan ju bara säga att jag inte är speciellt glad i hur läget är idag och att jag röstar så långt åt höger som det bara går. 
Nu ska vi bara mysa och landa här hemma, vi hörs! 
Barnvagn och babyskydd har vi fått i ett samarbete med Britax.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

2 COMMENTS

  1. Tror du har den tysta majoritetens stöd i denna infekterade fråga men det är svårt att säga. Känner nästan bara akademiker och de är helt vansinniga på detta slöseri och de ser inga alternativ till SD som läget är nu. De är ju smarta och vet att det är dom som kommer få betala allt detta.

    Dock så tror jag medelklassen i Sthlm fortfarande är clueless pga att det inte märker av problemen ännu eftersom ghettona här är så avskilda från de fina områdena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe