Kommande tävlingar, ny pulsklocka, nya kalsonger

I tisdags klockan 18,05 så lade jag min gamla pulsklocka på postlådan. Igår vid lunch så kom det en ny i postlådan, tillsammans med ett nytt pulsband. Jag har sagt det för och säger det igen; Polar har den överlägset bästa kundservicen av alla företag jag varit i kontakt med! Tack för det!

Jag anmälde mig till Axa Ski Marathon igår. En av årets höjdpunkter, förra året blev jag åtta på den tävlingen. Arrangeras av min löparklupp Sågmyra SK. Passa på att anmäla dig du också, loppet går av stapeln den 7 januari 2018. 
Förra veckan så anmälde jag mig också till Bessemmerrullen. Ett rullskidslopp i Högbo bruk på 52 kilometer med 2:or (oklart om det blir lånehjul eller inte). Förra året kom jag nia i hård konkurrens, hoppas jag kan göra ett bra lopp även i år. Vi får se hur mycket min viloperiod har gjort. Tävlingen är nästa lördag, den 16:e september. Det brukar vara bra arrangemang där borta i Högbo. 

Jag fick en present från Salming underwear igår, ett gäng med kalsonger. Även Amanda fick en uppsättning med underkläder. Stort tack för det! 

Igår så tittade min bror Jonatan förbi för att hälsa på vår älskade Alfons. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe