Längsta löpningen på över tre månader

Vaknade upp imorse, både pigg och förväntansfull, nästan nipprig inför dagens löppass. Skulle få springa en favoritvända och med gott sällskap. Hur trevligt som helst. Dessutom så skönt att få komma ut ur sjukhusrummet. 
Jag har träningsvärk i överkroppen sedan gårdagens 2,30 timmar stakning. Då förstår ni nivån. Men jag kommer nog snabbt tillbaka igen. 
Mötte upp Anton Persson och Andreas Svensson vid Lugnet klockan 08,30. Därifrån så sprang vi en fin vända över Lugnet, Björnmyra, Bodaberget, Hornberget och Jungfruberget. Enda lilla missen var att det var militärövning  omkring Björnmyra, så det blev en del grusväg, annars är det en fin tur. Idag var jag bara fyra kilometer från skamgränsen på 30 kilometer också. 
Fan vad lycklig jag var under löpningen idag. Benen/hälsenan höll och kroppen kändes allmänt pigg och alert. Har som längst sprungit i 1,15 sedan min skada i hälsenan i juni, så denna tretimmarstur var ju långt över det. Men vi höll ett ganska lugnt joggtempo och ganska mycket mjukt underlag, så benen blev inte alltför slitna, trots att jag sprang i mina odämpade Inov 8-skor
http://www.adamsteen.se/
Previous articleEn kul tur
Next articleKämpen Alfons

Related Articles

Blandade stakintervaller

  Hej! Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men...

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe