Permission igår, provsvar och nya sulor

Igår så åkte vi hem en sväng på dagen. Skönt att komma ifrån sjukhuset och jag hade några ärenden att fixa. Bland annat så hämtade jag ut två paket som kommit på posten. På bilden ovan så ser ni Amanda när hon hjälper mig att ”fila till kanterna”. Det var härligt att få vara hemma en sväng!
Idag är jag rätt mörbultad i kroppen från gårdagens chock-träning, men inte helt förstörd ändå, så någonstans finns de där timmarna jag tränat tidigare kvar. Jag ska strax bege mig ut på ett löppass tillsammans med Linus Larsson. Ska försöka att träna varje dag när vi är här på sjukhuset, det är lika bra, vet inte alls hur mycket jag hinner träna när jag kommer hem. 
Vi fick ett av Alfons provsvar igår, taget i ryggen/ryggmärgen. Det visade negativt, alltså inget herpesvirus som spridit sig till det centrala nervsystemet. Skönt det. Så som det verkar (men inte helt klart än) så får vi åka hem nästa fredag eller lördag. Det tycker jag känns överkomligt ändå. 
Ett av paketen jag fick igår var från
Kommer testa dessa sulor idag i mina
Inga trevliga fötter
http://www.adamsteen.se/
Previous articleTotalavställd
Next articleBonus-spel

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe