Söndagsförmiddag


Dom här söta får jag sova bredvid


Från gårdagens promenad, när det bara dög att vara inne i tröjan hos mamma och inte i vagnen

Dra åt skogen vilken härlig träningsvärk jag har idag. Den började smyga sig på redan under gårdagskvällen, men idag har den alltså utvecklats än mer. Välbehövligt styrkepass igår alltså, tycker jag tappat litegrann styrkemässigt, men inte alltför farligt ändå. 
Idag så tänkte jag ta mig ut på ett elghufspass i det fina höstvädret. Det är nog också rätt välbehövligt! Och efter det så är det hem för att försöka hjälpa Amanda med att sköta Alfons så gott jag kan. Stackaren har ont i magen och är väldigt skrikig från och till. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Blandade stakintervaller

  Hej! Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men...

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe