Sövd igår – pigg idag

Godmorgon. 
En ny morgon på sjukhuset. Det börjar rulla på rätt bra här tycker jag, fungerar rätt bra med rutiner och så vidare, vilket känns skönt. Allt pekar också på att det är bra med våran käre Alfons. Enda strulet nu är ju infarten för medicinen. Igår fick som söva den lille stackaren, för att kunna sätta en i foten/benet. Det var väl inte direkt några trevliga scener, men det fungerade dock bra och dom fick in den enligt plan. 
Börjar kännas lite i kroppen från denna veckans träning, ingen stor mängd i sig, men efter en viloperiod så reagerar ju kroppen lite annorlunda. Planen är ju som sagt att träna varje dag här, för att få till en bra träningsperiod igen, innan jag är åter i verkligheten med jobb och allt vad det innebär. Jag behöver ju träna så mycket jag kan, så dåligt tränad som jag är nu så seedar jag inte in mig i treans led i Vasaloppet ens. 
Strax ska jag ut återigen med ett fint gäng här i Falun och staka, det blir perfekt! 

http://www.adamsteen.se/
Previous article…Ett Lidingölopp senare…
Next articleStakfest

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe