Vildmarksloppet imorgon(?)

Bild från förra årets Vildmarksloppet när jag blev tvåa, efter Linus Larsson. Då sprang jag i mina Inov 8 x-talon 212, funkade klockrent. På den tiden vägde jag mig varje dag, låg ofta kring eller under 70 kilo. Nu har jag inte vågat (haha) vägt mig sedan i juni. Men samtidigt så har ju träningen gått bra och jag tycker formen är skaplig, så vikten kanske inte är allt, även om jag nu är smällfet som få, skulle tippa på 84-85 kilo kanske. 
Imorgon går årets Vildmarksloppet av stapeln. Start klockan 10,00. Men vi får se hur det blir för min del, allt beror ju på hur det går för Amanda och junior. Hoppas ju för Amandas skull att han kommer så snart som möjligt, så att hon slipper må så dåligt mer. Men det är naturens lag som gäller och över den är det svårt att råda. 
Tänkte idag bara köra ett lite kortare pass på rullskidorna, mest för att hålla igång och fortsätta samla timmar inför barnafödandet och mer vila. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleEtt pass i mängden
Next article@ förlossningen

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe