Artikel – träning – rehab


På sweski.com så finns nu en artikel om mitt axel-debacle. Ni hittar den här
Ja mina vänner. Veckorna rullar på, hösten ska ju så snart gå emot vinter. Folk hetsar omkring på snöjakt medan jag sitter här med justerad axel och jobbar. Vad ska man göra åt det? Ingenting! Orkar faktiskt inte ens bry mig. Jag är nöjd att det funkade att cykla igår och att jag nådde upp i hög puls. Har jag tur så funkar det idag att springa intervaller uppför på löpband också och då kan jag efter förutsättningarna inte vara annat än nöjd. Det får ta den tid det tar. Tror inte jag blir borta alltför länge faktiskt. Det funkar väldigt bra i vardagen fortsatt, det gör ont ibland, men det hoppas jag blir mindre och mindre. Imorgon tänkte jag ha ett rehabprogram klart för min axel, men jag har inte hittatnägon vettig övning för det ännu. Någon som har tips på övningar att göra för axeln? 

Här var det andra tongångar, dagen innan Beat the mountain, Alfons var nästan superglad att se mig, kanske bara en aning avundsjuk på mina Oakley Radar Ev från sportbrillor.se
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe