Axeln ur led och på akuten nu

Det var kul så länge det varade i alla fall. Låg tvåa efter Simon Andersson, med typ 1/3 kvar av tävlingen så skulle jag kasta mig under en bil och krypa, kände/hörde direkt hur det knastrade i axeln och jag blev fast därunder. Som tur är så var Amanda där i närheten, så jag skrek på henne att hjälpa mig, hon kastade sig ner och drog ut mig, med Alfons på magen. Sjuka scener. 
Nu har jag fått lite morfin, hjälper ju knappt?! Åkt ambulans och ligger på akuten i Falun. Axeln tror jag är fixad. Men väntar på röntgen. 
Fan, missar en massa träning och viktiga pass. Kanske inte blir någon mer skidåkning alls?! Typiskt. Kan jag ens jobba? Förlorar deg… Fick inte gå i mål, skitade ner Benzen, förlorade 40 SEK i parkeringsavgift och nu har dom precis klippt upp min Swix-tröja… Läge för en swish-vecka?! (0761664997)
Hörs senare kanske. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

10 COMMENTS

  1. Nämen fy fasen vad smärtsamt!
    Hoppas det inte är något mer och att de fick tillbaka den på ett bra sätt!
    Jag håller tummarna för dig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe