Ett minne för livetHej. 
Vilket härligt och vackert dop det var igår. Tack till alla som kom. Detta blir verkligen ett minne för livet. Inför dopet så var jag inte nervös, det var däremot Amanda, men när vi stod där framme vid altaret och kyrkan började fyllas på så blev jag både nervös och rörd. Det var en oerhört fin ceremoni och tack till Amanda.W som sjöng så väldigt fint! Alfons var också väldigt duktig och tyst under hela dopet, älskade unge. 
Efter dopet i kyrkan så fikade vi i församlingshemmet bredvid. Supertrevligt! 
Åter i jobbet idag, lov från torsdag. Bara att kämpa på. Kände mig lite krasslig under gårdagens natt när jag vaknade, men under morgondagen så kände jag ingenting och inte idag heller, så förhoppningsvis ärjag  precis enligt plan i träning imorgon. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe