Ett minne för livetHej. 
Vilket härligt och vackert dop det var igår. Tack till alla som kom. Detta blir verkligen ett minne för livet. Inför dopet så var jag inte nervös, det var däremot Amanda, men när vi stod där framme vid altaret och kyrkan började fyllas på så blev jag både nervös och rörd. Det var en oerhört fin ceremoni och tack till Amanda.W som sjöng så väldigt fint! Alfons var också väldigt duktig och tyst under hela dopet, älskade unge. 
Efter dopet i kyrkan så fikade vi i församlingshemmet bredvid. Supertrevligt! 
Åter i jobbet idag, lov från torsdag. Bara att kämpa på. Kände mig lite krasslig under gårdagens natt när jag vaknade, men under morgondagen så kände jag ingenting och inte idag heller, så förhoppningsvis ärjag  precis enligt plan i träning imorgon. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe